sâmbătă, octombrie 10, 2009

999 - Alandala

Căcatul ala mic şi blond a crescut între timp. Se trezeşte în FIECARE dimineaţă în jur de 9, se câcâie vreo cinşpe minute să iasă din casă, bea o cafea în acelaşi loc în fiecare zi (chiar la aceeaşi masă), merge la servici, daca e în timpul săptămânii, pe la ora 6 p.m. merge în Fundaţie, bea un mocacino, merge acasă, se uită ore în şir la Friends şi adoarme. A doua zi, la fel. A treia zi, la fel. A patra zi, la fel. Au trecut un număr prea mare de zile, la fel. Şi din ce zic unii, trebuie să strâng din dinţi, va fi mai bine.

M-am săturat de scrâşnetul ăsta. M-am săturat. M-am săturat de trăit alandala. Alandala e bine. Alandala e plăcut. Dar prea mult alandala, strică.

Trăiesc în aceeaşi casă cu nişte mesaje mâzgâlite pe pereţi şi pe podea. În fiecare zi mă uit la ele în timp ce fetele şi băieţii din Friends încearcă să fie... prietenoşi. Nu-i aud. Trăiesc într-o casă în care buda e înnegrită de fum. Mă piş în fiecare zi peste urmele unei chestii care doare. Urmele cu pricina se şterg. Mesajele se duc şi ele dracului, fără să fac nici un efort. În urmă rămân nişte pereţi goi şi o podea goală.

Gol. Aşa sunt.

2 Comments:

Blogger BORGESIANA said...

alandala

9:00 a.m.  
Anonymous Anonim said...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul ascultawhisper sau un email ascultawhisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

11:25 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home