duminică, decembrie 12, 2004

Adrian Năstase Preşedinte!

Al cui? Al unei Românii a cărei realităţi nu le cunoaşte?

Tocmai l-am văzut pe TVR1 spunând ceva de genul că ‘cetăţenii care au fost în număr suspect de mare în Gara de Nord făceau de fapt un fel de turism politic’. Asta din cauză că în turul I, în Gara de Nord au votat 80% cu Băsescu.

Domnul (ei rahat domnul) Năstase uită că BEC-ul (controlat de PSD) a decis să lase doar 6 (şase) secţii de votare în Bucureşti, în care se poate vota pe liste speciale. Domnul Năstase nu ştie că în Bucureşti există studenţi care n-au cazare în cămine, că există oameni care n-au acte de Bucureşti, dar au venit aici (din provincie, etc) ca să caute un viitor ceva mai bun. Cică ‘erau turişti electorali, că n-aveau bagaje’.

Acest grăsun îmbuibat, călător cu Mercedesuri de protocol sau avioane, la clasa business, care cu siguranţă nu şi-a mai cărat valizele în ultimii 4 ani, are tupeul să identifice un călător cu ‘un om cu geamantanul lui’. Cum rămâne cu zecile de mii de navetişti? Cum rămâne, totuşi, cu studenţii ăia? Individul ăsta are pretenţia să conducă o Românie în care el habar n-are ce se întâmplă.

Mă face să regret că nu am 45 de ani şi că nu sunt una dintre grăsanele alea de la cantina Puşkin care i-au servit mâncarea acu vreo juma de an, sau nu ştiu când a fost în Iaşi. Îi băgam un kil de laxative în ciorbă si praf de scărpinat în şerveţele, fir’ai tu a dreacu să fii Adriane.

(yea, sue me!)