sâmbătă, ianuarie 29, 2005

2checkout - partea a II a

Am rămas dator cu o continuare în forţă a subiectului de mai sus. Iaca ce s-a întâmplat de fapt.

Pe scurt, când am reuşit să-mi fac în sfârşit contul, numele contului era ‘another’. Pornind de la o glumă (BUNĂ!) de-a mea. Pentru că username-ul pe care-l vroiam eu era ocupat, eroarea pe care am primit-o a fost: ‘Username already taken, please enter another’. Aşa că am introdus ‘another’. Zis şi făcut.

Iar când am încercat să ma loghez, bineînţeles că am încercat cu username-ul pe care-l vroiam iniţial. Nu-mi dădeam eu seama de ce-mi tot zic ăia în emailurile pe care mi le trimiteau (vreo 5-6) că ‘Your username is another’. Another, another, da’ care?

Aşa că, până la urmă i-am rugat frumos să-mi trimită un email ne-automat în care să-mi zică username-ul. Iar când am intrat cu ‘another’, nu-ţi poţi închipui ce râs nervos am băgat timp de vreo 10 minute.

Deci am cont la 2co. Le-am trimis şi un email de cenuşă în cap şi scuze şi le-am dat voie să povestească la nepoţi cât de tâmpit e userul ‘another’ de la 2co.

2 Comments:

Anonymous Anonim said...

:))))) lol

2:12 p.m.  
Blogger firstbyte said...

Tocmai doream sa imi fac si eu un cont pe 2co dar de data asta cred k o sa ma las batut, si o sa rog un prieten din state care sa mi-l faca in locul meu

2:41 a.m.  

Trimiteți un comentariu

<< Home